"Het is niet de sterkste die overleeft, ook niet de slimste,
maar degene die het meest openstaat voor verandering"De leergang Train de Trainer leidt een aantal van uw medewerkers op tot (intern) trainer met als doel veranderingen en ontwikkelingen op een gedegen wijze te implementeren en te borgen.
Deze medewerkers kunt u in de rol van intern trainer inzetten naast hun primaire functies. Zij kunnen een belangrijke rol als intern aanjager en ambassadeur vervullen bij ontwikkelingen en (cultuur)veranderingen binnen uw organisatie. Daarnaast geeft deze leergang geselecteerde medewerkers de kans om hun persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit te vergroten.

Gebieden waarin uw medewerker zich zal ontwikkelen door de leergang

Wat kan uw medewerker na de leergang Train de Trainer?

Na de leergang Train de Trainer is uw medewerker in staat (basis)trainingen voor te bereiden, uit te voeren en te evalueren. Daarnaast is uw medewerker als intern trainer in staat ondersteuning te bieden bij de borging van de beoogde doelstelling(en) van de training in de dagelijkse praktijk.

Profiel cursist leergang Train de Trainer

Een ambitieuze medewerker met hbo werk- en denkniveau die het leuk vindt om met en voor groepen te werken en die het daarnaast belangrijk vindt te kunnen werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Hij of zij laat in denken en doen positiviteit zien, onderschrijft uw organisatiedoelen en is organisatiesensitief.

Waarom is de leergang Train de Trainer de investering waard?

Lees verder ->

Leergang Train de Trainer


Interesse?

Schrijf nu in voor een
gratis informatiebijeenkomst