Wat maakt de leergang Train de Trainer speciaal?

Programmaopbouw


Elke trainingsdag wordt afgesloten met een opdracht die in de praktijk wordt uitgevoerd door de deelnemers. De coachingsgesprekken zijn hierbij een extra stimulans en geven ondersteuning en nieuwe ideeën. Specifieke wensen of ideeën van de opdrachtgever kunnen, als deze te realiseren zijn, meegenomen worden in het definitieve programma.

Informatie

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, dan verwijzen wij u graag naar onze brochure. U kunt ook mailen naar info@trainersinopleiding.nl of bellen naar:
Eugène Klerkx (06-48313831) of René Vermeulen (06-36588896).

Investering en betalingsvoorwaarden

De investering bedraagt € 1.975,- per cursist (bij minimaal twaalf deelnemers). Dit is inclusief materialen en exclusief btw en reiskosten. U mag in twee termijnen betalen. De eerste helft dient na het intakegesprek voldaan te worden, de tweede helft na de derde trainingsdag.

Wie zijn wij?

Wij, René Vermeulen en Eugène Klerkx zijn twee gedreven en enthousiaste trainers. Wij hebben een ruime ervaring als trainer, coach, mentor en adviseur in zowel de profit- als non-profitsector. Wij zijn goed in mensen op een inspirerende wijze in hun kracht te zetten. Onze werkwijze kenmerkt zich door een betrokken, persoonlijke en daadkrachtige aanpak. Het verbinden, leren door doen en het stimuleren van durf en lef is de basis van onze aanpak.

<-Terug

Leergang Train de Trainer