Programmaopbouw


Elke trainingsdag wordt afgesloten met een (specifieke) opdracht die in de praktijk wordt uitgevoerd door de deelnemers. De coachingsgesprekken zijn hierbij een extra stimulans en geven u ondersteuning en nieuwe ideeën. Specifieke wensen of ideeën kunnen, als deze te realiseren zijn, meegenomen worden in het programma.

Wie zijn wij?

Wij zijn twee gedreven en enthousiaste trainers. Eugène Klerkx is eigenaar van KLERKX training & coaching en René Vermeulen is eigenaar van Trainingsbureau DO-IT. Samen hebben wij deze leergang Train de Trainer opgezet. Wij zijn goed in mensen in hun kracht te zetten. Onze werkwijze kenmerkt zich door een betrokken, persoonlijke en daadkrachtige aanpak. Leren door doen en het stimuleren van durf en lef is de basis van onze aanpak.

Informatie

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, dan verwijzen wij u graag naar de website www.trainersinopleiding.nl of neem contact met ons op door te bellen naar Klerkx training & coaching (0162-466800) of trainingsbureau DO-IT (06-36588896).

Investering en betalingsvoorwaarden

De investering bedraagt € 1.975,- exclusief 21% btw per cursist (bij minimaal twaalf deelnemers) en inclusief materialen en lunches tijdens de vier trainingsdagen.

<-Terug

Open inschrijving compact